Göztepe Beşiktaş Penaltı : Goztepe Besiktas Macinda Kural Hatasi Iddiasi - 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti.. Haftasında göztepe, beşiktaş'ı konuk etti. Saha içinde yaşanan büyük tartışmanın ve itirazların ardından penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen oğuzhan beto'yu geçemedi. Göztepe'nin file bekçisi beşiktaş karşısında penaltı kurtarışlarına bir yenisini ekledi. Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Sarp yilmaz 821.605 views3 year ago.

Fırat aydınus, var sisteminde bu pozisyonu inceledi ve elle oynama kararı verdi. Fenerbahçe ve trabzon'u yenen göztepe 'nin son kurbanı beşiktaş oldu. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. 19' göztepe kalecisi beto, oğuzhan'ın penaltısını kurtardı. Dakikasında var'a bakan hakem fırat aydınus penaltı kararı verdi.

Welinton Penalti Bekledi Tum Spor Haber
Welinton Penalti Bekledi Tum Spor Haber from i12.haber7.net
Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Penaltı vuruşunu ağlara gönderen burak yılmaz skora yeniden dengeyi getirdi. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. .yerden pasında topa altıpas üzerinde dokunan halil fileleri sarstı: 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti. Göztepe'nin file bekçisi beşiktaş karşısında penaltı kurtarışlarına bir yenisini ekledi. Süper lig cemil usta sezonu 19. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti.

.yerden pasında topa altıpas üzerinde dokunan halil fileleri sarstı:

Pozisyonu tekrar izleyen aydınus, reis'in topa elle müdahale ettiğine kanaat getirip penaltı noktasını gösterdi. Şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı. Dakikada oğuzhan özyakup bir penaltı atışından yararlanamadı. Hami i̇smail 1.418 views2 year ago. 823.004 views3 year ago sarp yilmaz. Haftasında göztepe, beşiktaş'ı konuk etti. Deplasmanda oynadığı son üç maçta üstünlük sağlayamayan beşiktaş, bugün göztepe ekibinin konuğu oldu. Haftasında beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Beşiktaş penaltı bekledi ancak uzun var kontrolünün ardından oyun devam etti. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. 42.dakikada sol kanattan göztepe köşe vuruşu kullandı. Fırat aydınus, var sisteminde bu pozisyonu inceledi ve elle oynama kararı verdi. Bu sonuçla birlikte göztepe, yeni stadına 3 puan ile başlarken beşiktaş, son 5 maçta 4.

Dakikada ceza alanı içinde halil'in diaby'ye müdahalesinin ardından hakem hüseyin göçek penaltı kararı verdi. Bu sonuçla birlikte göztepe, yeni stadına 3 puan ile başlarken beşiktaş, son 5 maçta 4. Göztepe beşiktaş beto penaltı kurtardı.tribün çekim. Spor toto süper lig'in 9. Oyuncu değişikliği 88' beşiktaş'ta diaby yerini umut nayir'e bıraktı.

Goztepe Yeni Evinde Besiktas La Mesut Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi
Goztepe Yeni Evinde Besiktas La Mesut Kronos News Bagimsiz Haber Sitesi from kronos34.news
Kartal 19'da fırat aydınus 'un var'a başvurarak verdiği penaltı kararıyla öne geçme fırsatı yakaladı. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38. Haftasında göztepe, beşiktaş'ı konuk etti. İlgi̇li̇ haber göztepe`den beşiktaş`a gönderme! Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti. Sarp yilmaz 821.605 views3 year ago.

Spor toto süper lig'in 9.

Fenerbahçe ve trabzon'u yenen göztepe 'nin son kurbanı beşiktaş oldu. Bu sonuçla birlikte göztepe, yeni stadına 3 puan ile başlarken beşiktaş, son 5 maçta 4. Halil akbunar'ın ceza sahası içinde diaby'e yaptığı müdahale sonrasında hakem penaltı kararı verdi. 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti. İzmir'de var ile penaltı kararı! Kartal 19'da fırat aydınus 'un var'a başvurarak verdiği penaltı kararıyla öne geçme fırsatı yakaladı. Haftasında beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Dakikada burak yılmaz'ın penaltı atışından geldi. Ilk golü 25'inci dakikada halil atarken, konuk takım 38'de burak'ın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Fırat aydınus, var sisteminde bu pozisyonu inceledi ve elle oynama kararı verdi. .yerden pasında topa altıpas üzerinde dokunan halil fileleri sarstı: Beşiktaş penaltı bekledi ancak uzun var kontrolünün ardından oyun devam etti.

İzmir'de var ile penaltı kararı! Fırat aydınus, var sisteminde bu pozisyonu inceledi ve elle oynama kararı verdi. 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. Dakikasında var'a bakan hakem fırat aydınus penaltı kararı verdi.

Goztepe Besiktas Canli Izle
Goztepe Besiktas Canli Izle from i2.cnnturk.com
Halil akbunar'ın ceza sahası içinde diaby'e yaptığı müdahale sonrasında hakem penaltı kararı verdi. Beşiktaş bu sonuçla 30 puanda kalırken, göztepe puanını 29'a yükseltti. İlgi̇li̇ haber göztepe`den beşiktaş`a gönderme! Spor toto süper lig'in 9. Beşiktaş maça iyi başlarken, 20. Hafta mücadelesinde göztepe ile beşiktaş karşı karşıya geldi. Haftasında beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi. 9′ soner'in ceza yayı üzerinden çektiği şutu kaleci karius kontrol etti.

Haftasında beşiktaş, deplasmanda göztepe ile karşı karşıya geldi.

Saha içinde yaşanan büyük tartışmanın ve itirazların ardından penaltı atışını kullanmak üzere topun başına geçen oğuzhan beto'yu geçemedi. Göztepe'ye galibiyeti getiren golleri 25. Spor toto süper lig'in 9. Göztepe'nin file bekçisi beşiktaş karşısında penaltı kurtarışlarına bir yenisini ekledi. Beşiktaş penaltı bekledi ancak uzun var kontrolünün ardından oyun devam etti. Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı. Şampiyonluk yolunda ağır bir yara daha aldı. 823.004 views3 year ago sarp yilmaz. Bu sonuçla birlikte göztepe, yeni stadına 3 puan ile başlarken beşiktaş, son 5 maçta 4. İzmir'de var ile penaltı kararı! Haftasında göztepe, beşiktaş'ı konuk etti. Göztepe besiktas beto penalti kurtariyor. Dakikada borges kaydederken, beşiktaş'ın tek golü 38.

Penaltı 36' diaby ceza sahası içerisinde yerde kaldı göztepe - beşiktaş. Kartal 19'da fırat aydınus 'un var'a başvurarak verdiği penaltı kararıyla öne geçme fırsatı yakaladı.